Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×



Details

Submitted on
June 16, 2008
Image Size
727 KB
Resolution
1280×1025
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
19,543
Favourites
311 (who?)
Comments
138
Downloads
1,452

License

Creative Commons License
Some rights reserved. This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.
×
the babboons part I by Ikkooo the babboons part I by Ikkooo
a free wallpapers from me..
soon will be update again!
enjoy all! ;)


________________________________________ _______
thanks to :iconarchann: for the DD
Add a Comment:
 

Daily Deviation

Given 2008-06-20
Looking to have an awesome illustration on your desktop and the babboons part I by ~Ikkooo is a brilliant wallpaper with an amazing style! ( Featured by archanN )
:iconsonicbeanz:
Sonicbeanz Nov 23, 2009  Professional Digital Artist
frickin awesome graphics my friend
Reply
:icondancing-doll:
dancing-doll Oct 30, 2009  Hobbyist Digital Artist
ckck emang pembajak tamak tau aja design bagus yg dapet daily deviation yg diambil...sampah betul itu bajaker
Reply
:iconikkooo:
thx! ho o,label rakus tak tau malu!
Reply
:iconmaulani:
maulani Oct 2, 2009  Hobbyist General Artist
ini tooh yang dibajak kasih linknya kko!!!
Reply
:iconikkooo:
ho o! tapi udah clear, label sama gitaris the virgin nya mau ngajak makan malem sekalian ngebicarain masalah ini ntar! wkwkwwk
Reply
:iconmaulani:
maulani Oct 5, 2009  Hobbyist General Artist
DANG YEAH!!! Itu baru Ikko!!! Aku ikutan seneng deh jadinya nanti kabarin dan kirimin aku ya fotonya pas kamu makan malam hahahha.
Kok kamu jarang OL sih Kko?
Reply
:iconb0tack:
b0tack Sep 5, 2009
ko yg ini di jual di klotingan juga? tadi ngeliat lagi di mall ada yg jualan. hahahaha
Reply
:iconikkooo:
da thx infonya!
Reply
:iconikkooo:
mwahahaha, tau ah pusing gw udh ditanyain sm orangnya eh ga jawab2 malah ngilang,
Reply
:iconeno89:
keranya ngamku-manstab bang
Reply
Add a Comment: